Nyheter

Alt avgjøres om en uke!

Om en uke spilles årets sjette og siste turnering i Vestkysttouren 2018 og da skal det avgjøres hvem som tar pallplasseringene i årets totalcup. Turneringen blir helt avgjørende for totalen i de fleste klasser, kanskje unntatt i junior der forspranget allerede er så stort. Hvem tror du vinner? Takk til Promarc for samarbeid og leveranse av … Fortsett Alt avgjøres om en uke!

Reklamer

Ei veke til turnering på Bømlo !

Neste laurdag er det klart for årets femte runde i Vestkysttouren på Vika i Bømlo ! Skippervik Frisbeegolf inviterer i år igjen til Vestkysttour på sin vakre 18-hols bane. Banen gir utfordringar til spelarar på alle nivå og er kjent for spanande høgdeforskjellar og vakker natur med nordsjøen som nærmaste nabo. Vika ligger sør på … Fortsett Ei veke til turnering på Bømlo !

Sammenlagtliste oppdatert!

Fire av Vestkysttourens turneringer er overstått og sammenlagtlisten er nå oppdatert. Openklassen toppes av flere spillere fra Stormkast - Bergen Frisbeeklubb, og Anders Haugen har en ledelse med 6 p foran Olav Breistein. Aldri før i Vestkysttourens historie har det vært så mange deltakere i dameklassen. Hele 11 spillere har stilt i en delkonkurranse og det er utrolig kjekt … Fortsett Sammenlagtliste oppdatert!

Vestkysttourens fjerde turnering nærmer seg med stormskritt!

Det er kun to dager til Vestkysttourens fjerde turnering og etter mye dugnadsaktivitet i det siste, ser det nå ut til at Sandnes Discgolf er klar til å ta imot alle spillere! Hovedinformasjonskanalen for lørdagens turnering blir Sandnes discgolf sin hjemmeside. Eventuelle endringer i tidsskjema og grupper etc. blir publisert her. Det er fremdeles plasser … Fortsett Vestkysttourens fjerde turnering nærmer seg med stormskritt!